/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Pentru ce vor fi folosiți banii care se vor obține din vânzarea fostului Stadion Republican

missing
01 august 2018, ora 16:22

Potrivit acesteia, „mijloacele financiare provenite din vânzarea-cumpărarea terenului amplasat în municipiul Chișinău, str. Tighina, nr. 12, cu suprafața de 5,1814 ha, (n.r. fostul Stadion Republican) vor fi utilizate pentru dezvoltarea bazei tehnico-materiale a culturii fizice și sportului”.

În decizie nu se menționează exact ce semnifică dezvoltarea bazei tehnico-materiale a culturii fizice și sportului.

Precizăm că, deși Guvernul și Parlamentul au aprobat vânzarea terenului fostului Stadion Republican, șeful statului a declarat că nu va promulga o astfel de lege.

Amintim că Parlamentul a aprobat, în ședința plenară din 20 iulie, transmiterea cu titlu oneros, a terenului Stadionului Republican din municipiul Chişinău, pentru construcția noului sediu al Ambasadei Statelor Unite ale Americii (SUA).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram