/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Dezvoltatorii WhatsApp au făcut un update a aplicației. Ce funcție a apărut în urma actualizării

missing
31 iulie 2018, ora 18:20

Potrivit blogului companiei, puteți efectua un apel în grup cu până la patru persoane în total – oricând și oriunde. Doar începeți un apel vocal sau video unu-la-unu și atingeți noul buton „adăugați participant” în colțul din dreapta sus pentru a adăuga mai multe persoane din contacte la apel.

Compania anunță că apelurile de grup sunt întotdeauna criptate end-to-end, astfel doar participanții la apel vor putea asculta sau vizualiza conținutul apelului. WhatsApp a proiectat apelurile astfel încât ele să poată lucra în mod fiabil în întreaga lume indiferent de rețea.

În prezent, funcția este lansată pe versiunile iPhone și Android ale aplicației.

Precizăm că potrivit WhatsApp utilizatorii aplicației petrec peste două miliarde de minute pe apeluri pe zi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram