/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Igor Dodon va pleca din nou la Moscova. Cu cine se va întâlni șeful statului

missing
31 iulie 2018, ora 16:58

„În a doua jumătate a lunii octombrie voi avea o vizită oficială la Moscova, cred că până la acel moment, Dmitri Nikolaevich (Kozak) va putea veni în prealabil la Chișinău sau Tiraspol pentru a discuta despre situație pe loc”, a spus Dodon.

Declarația a fost făcută în timp ce șeful statului răspundea la întrebarea privind existența unui acord neformal care ar prevede crearea unui mecanism bilateral cu scopul de a rezolva actualele probleme ce țin de relațiile dintre Federația Rusă și Republica Moldova.

Amintim că ultima vizită a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, în Rusia a avut loc acum o zi în regiunea Rostov unde a participat la inaugurarea solemnă a monumentului în cinstea a două mari personalităţi istorice – imperatorul rus Petru I şi domnitorul moldovean Dimitrie Cantemir.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram