/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Apărătorii lui Șor pun sub semnul întrebării veridicitatea rapoartelor Kroll. Ce argumente au adus avocații

31 iulie 2018, ora 13:46

Potrivit avocaților, în cazul în care raportul Kroll ar fi veridic, ar trebui să fie întreprinse măsuri, astfel încât banii să fie returnați de la Ilan Șor. „Dacă concluziile făcute de compania Kroll ar fi veridice, atunci de ce nu au fost întreprinse acțiuni pentru a întoarce banii de la Ilan Șor?”, întreabă avocatul regal James Ramsden QC.

Totodată, apărătorii lui Șor, susțin că „instituțiile care au dus la eșecul țării acum caută țapi ispășitori. Totuși, să fie clar că și Ilan Șor are partea lui de vină”, a afirmat James Ramsden QC.

De asemenea avocații lui Ilan Șor au menționat că instanțele din Republica Molodva au ajuns la o viziune diferită față de Platon, Filat și Ilan Șor.

„Rapoartele Kroll sunt focusate aproape în întregime pe presupusa, dar neîntemeiata vinovăție a lui Ilan Shor, ignorându-se sentința fostului prim-ministru Vladimir Filat și cea a lui Veceslav Platon, iar dovezile arată că ei sunt adevărații vinovați și beneficiarii fraudei”, a declarat avocatul regal.

Amintim că pe șapte februarie 2018 la Londra, avocații lui Ilan Șor au prezentat primul rezumat al analizei cuprinzătoare a celor două rapoarte Kroll, asta după ce au depus o cerere în judecată a companiei Kroll la Curtea Supremă din Londra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram