/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Prejudicii în urma ploilor: localități în beznă, culturi agricole și drumuri, distruse

missing
31 iulie 2018, ora 13:07

Conform datelor operative, în urma precipitațiilor abundente au rămas distruse mai multe porțiuni de drumuri locale din sudul și nordul republicii. În raionul Cahul ploaia a distrus circa 0.8 km de drum local din pietriș și asfalt. Astfel, se raportează că în raionul Sîngerei circa 0.9 km de drum din pietriș a fost deteriorate.

Totodată, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, în mun. Comrat au fost afectate mai multe terenuri agricole. Angajații IGSU au fost solicitați la efectuarea lucrărilor de pomparea apei din 13 beciuri și ogrăzi.

Mai mult la data de 31 iulie s-a raportat despre deconectări parțiale de energia electrică în 21 de localități din 8 raioane ale țării. Către orele 11:00 energia electrică a fost restabilită în toate localitățile. Comisiile pentru situații excepționale teritoriale urmează să estimeze prejudiciile înregistrate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram