În acest an tinerii din întreaga țară vor marca Ziua Internațională a Tineretului la Cahul. Care este programul

hv

Anul trecut, muzica bună și tinerii activi au fost prezenți la Varnița de Ziua Internațională a Tineretului. În acest an sărbătoarea se mută la sudul Moldovei pentru o nouă experiență. Astfel, pe 12 august, toți tinerii sunt așteptați la Cahul, unde vor avea parte de un program variat și vor avea posibilitatea să se distreze la maxim.

Muzică bună vrei? O vei avea la ZIT2018 în Cahul! Până la muzica organizatorii mai au câte ceva: zona camping, activități sportive și o prezentare specială din partea asociației de scouți din Cahul. De asemenea, vă așteaptă o expoziție în aer liber, târg de ONG-uri și meșteri populari. Pentru cei un pic mai înfometați zona food and drinks vă așteaptă cu bunătăți pentru toți. Cei mici vor avea parte de activități interactiv în zona pentru copii.

Iar pentru cei ce iubesc culorile, organizatorii vor face acest eveniment unul colorat, tinerii din organizația-Consiliul Raional al Tinerilor Cahul au pregătit o surpriză, deocamdată ei nu divulgă secretul, însă vă asigură că această supriză vă va colora ziua.

Dacă îți este interesant cine va evolua pe scena ZIT2018, fii cu ochii pe eveniment.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Primaria Municipiului Cahul, POT Music, A.O Perspectiva în cadrul Programului „Cahul-Capitala Tineretului 2018”.

Reamintim că, anul trecut, de Ziua internațională a tineretului, sărbătorită la Varnița printr-un concert deosebit, a fost anunțată Capitala tineretului în 2018. Prin urmare, titlul a mers la Cahul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente