12:19:20 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Un nou tip de CONCEDIU: cum au dus hotelurile luxul la un alt nivel. Ați fi dispuși să petreceți un concediu așa?

Știri 30.07.2018 18:40 Vizualizări2186 Autor: Ziarul National


VIDEO // Un nou tip de CONCEDIU: cum au dus hotelurile luxul la un alt nivel. Ați fi dispuși să petreceți un concediu așa? sursa: businessmagazin.ro

Dormitul sub stele nu înseamnă neapărat să te întinzi pe iarbă și să ai parte de experiențele obișnuite – nu neapărat plăcute - care se leagă de o astfel de activitate.

În prezent, există hoteluri răspândite în toată lumea care oferă turiștilor paturi de lux - în aer liber, după cum reiese dintr-un articol al publicației britanice Daily Mail.

Iată câteva exemple:

Tinyeleti Treehouse, Parcul Național Kruger, Africa de Sud

Construit la înălțimea copacilor răspândiți în această regiune, patul în aer liber din acest complex turistic oferă o priveliște asupra râului Sabie și vieții sălbatice din parcul național Tinyeleti. Prețul cazării se situează în jurul a 250 de euro pe noapte.

Jantara Wilderness Camp, Parcul Național Pench, India

Patul în aer liber de aici este inspirat de stilul tradițional al fermierilor din regiune care obișnuiau să doarmă afară, astfel încât să își supravegheze recoltele. Înainte de culcare, poți să vezi aici – dacă îți dorești - tigri, leoparzi, câini sălbatici. Prețul cazării variază, dar începe de la 300 de euro pentru o experiență all inclusive, care să includă patul aflat sub stele.

L'Albereta, Bergamo, Italia

Potrivit Daily Mail, L'Albereta Cabriolet Suite este alegerea potrivită pentru cei care își doresc serviciile unui hotel cochet, dar și experiența somnului sub stele. Dormitoarele din camerele de hotel de aici sunt prevăzute cu tavane retractabile. Prețul cazării pentru două persoane este de 300 de euro.

Amangiri, Utah, Statele Unite

Aflat la câteva ore de condus de Marele Canion, acest hotel are camere prevăzute cu două paturi: unul la interior, iar altul în aer liber. Camerele au și o terasă privată prevăzută cu șemineu, piscină, dușuri și un bar. Prețurile pornesc de la 4.315 euro pentru o noapte de cazare.

Las Ventanas al Paraiso, Peninsula Baja California, Mexic

Acest complex turistic este prevăzut cu un centru spa şi unul fitness, mai multe piscine şi un bar de tequila. Preţurile variază în funcţie de tipul de cazare ales, care poate fi un apartament, vilă sau o reşedinţă privată.

Sursa: businessmagazin.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md