Recomandări #diez. Evenimente frumoase la care să mergi în ziua de marți, 31 iulie

ICULBPJF3L
Foto: Rawpixel.com

Fiecare zi poate deveni mai frumoasă și utilă dacă alegi să o petreci în anturajul oamenilor plăcuți și completezi cu evenimente bune. Echipa #diez vine cu câteva recomandări pentru acest început de săptămână, care cu siguranță îți vor colora ziua de marți, 31 iulie.

#Superwomen= femeia ideală

O dată cu egalitatea de gen, femeile tot mai mult au căpătat putere în viața socială, ce a dus la apariția mai multor responsabilități. Aceste responsabilități au creat și mai multe roluri, care duc la pierderea identității de femeie. În cadrul traningului veți analiza elementele ce caracterizeaza o femeie, rolurile ei și integritatea femenină.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 31. 07. 2018

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 31 iulie 2018 organizatorii au pregătit o ședință deosebita.  Ești invitat și tu să vii alături de organizatori ca să învățați împreună.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Joc Mafia

Jocul Mafia te ajută să-ți dezvolți memoria, logica, intuiția, spiritul de analiză, calitățile oratorice, capacitatea de a convinge oamenii, capacitățile de leader, dar și multe alte momente care cu siguranță te vor ajuta mult în viața de zi cu zi. Așa că, ești așteptat marți, ora 19.30 la Budweiser Grill & Pub unde vei avea parte de un joc bun și atmosferă plăcută.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Live music

Îți place muzica bună și mai ales atunci când o asculți live? Atunci ești așteptat marți, începând cu ora 19.00, la tersa GoodVin, la o sesiune de muzică live. Vedeta serii va fi saxofonul.

Mai multe detalii găsești AICI!

#INCREDIBILII 2 3D


Familia favorită de supereroi se reîntoarce în “Incredibles 2″, dar de data aceasta Helen se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet și Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vieții “normale”. Este o tranziție dură pentru toată lumea, făcută mai dificilă de faptul că familia încă nu știe de superputerile emergente ale copilului Jack-Jack. Atunci când un nou personaj răuvoitor urzește un complot genial și periculos, însă Helen nu reușește să salveze lumea, familia lor și Frozone trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună din nou – ceea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când sunt toți „incredibili”. Vor reuși aceștia să formeze o echipă și să salveze împreună lumea?

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente