(foto) David Andronic către tatăl său care l-a adoptat la vârsta de 4 ani: „Apreciez mult că ai apărut în viața mea”

36189008_1325218407612446_5856202867467091968_n

Tânăr fotbalist din Moldova, David Andronic, a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant tatălui său care l-a adoptat de la vârsta de 4 ani. În postarea sa tânărul fotbalist îi mulțumește tatălui său, Valeriu Andronic, pentru ce a făcut acesta pentru el.

„Vreau să spun ceva important pentru mine. Mulțumesc, tată. M-ai adoptat când aveam 4 ani și de atunci viața mea s-a schimbat. Tu ești persoana care mă inspiră în fiecare zi și mă face să mă simt mândru și cea mai bună versiune a mea. Scriu această scrisoare din sufletul și din inima, vreau să știi cât de mult te iubesc și că apreciez apariția ta în viața mea” a scris David într-o postare pe Facebook.

David Andronic este un tânăr fotbalist din Moldova, care evoluează pentru echipa de fotbal din campionatul Greciei, PAS Lamia. Tânărul de 22 de ani este fiul fotbalistului Valeriu Andronic. Mai mult, cei doi au jucat unul împotriva altuia la nivel oficial competitiv pentru echipe diferite, în meciul Speranța Nisporeni – Milsami Orhei (scor 1-0 pentru Speranța) din 1 noiembrie 2015. Acesta a fost și primul meci din Divizia Națională din Moldova când un tată și fiul său au jucat unul împotriva altuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente