/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

SONDAJ: Peste trei sferturi dintre britanici sunt nemulţumiţi de negocierile pe tema Brexit

30 iulie 2018, ora 18:12

Potrivit sondajului, efectuat de Institutul Sky Data la cererea postului Sky News, 78% dintre cetăţenii britanici consideră că Guvernul Theresa May nu negociază în mod corespunzător cu Uniunea Europeană.

În plus, 74% dintre cetăţenii britanici sunt nemulţumiţi de activitatea premierului Theresa May, ponderea celor mulţumiţi fiind de 24%.

Două-treimi dintre alegătorii britanici (65%) cred că Gvernul de la Londra va obţine un acord nesatisfăcător cu Bruxellesul privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Peste 40% dintre britanici (42%) se tem că ieşirea ţării din UE va efecte negative asupra lor.

Conform sondajului, 50% dintre cetăţenii britiaci susţin organizarea unui nou referendum prin care să fie întrebaţi dacă doresc rămânerea în UE sau dacă acceptă acordul negociat de Guvern pe tema Brexit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram