(video) Atacantul echipei PSG, moldoveanul Virgiliu Postolachi a marcat golul victoriei împotriva lui Atletico Madrid

Postolachi-dr
Foto: actufoot.com

Fotbalistul moldovean, Virgiliu Postolachi, a marcat cel de al doilea gol pentru campioana Franței, în amicalul împotriva echipei Atletico Madrid. Echipa din capitala Franței a câștigat primul meci din cadrul turneului International Champions Cup cu scorul final de 3-2.

În meciul de astăzi, Postolache nu a fost titular, dar a intrat pe teren în minutul 50 când la înlocuit pe Alec Georgen. În minutul 92 acesta a marcat golul victorie pentru Paris Saint Germain.

Vezi rezumatul meciului mai jos.

Virgiliu Postolachi, a mai marcat în debutul său pentru PSG într-un meci amical pe care campioana Franței l-a pierdut, duminică, cu scorul de 4-2, în fața formației Chambly, din liga a treia.

Pe 5 decembrie, în meciul dintre Paris Saint-Germain U19 și FC Bayern Munchen U19 din UEFA Youth League, tânărul atacant moldovean, titular la echipa de tineret a PSG U-19, Virgiliu Postolachi, a marcat singurul gol al echipei franceze în poarta celor de la FC Bayern Munchen U19.

Vergiliu Postolachi a semnat un contractul pentru o perioadă de 3 ani cu echipa Paris Saint Germain. Tânărul fotbalist de 18 ani din Republica Moldova, a câștigat titluri de campion al Franței cu echipa PSG U17. Acesta este elev al academiei Paris Saint Germain din anul 2013.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente