icon

Noii miniștri au fost prezentați de către Premierul Valeriu Streleț colectivelor pe care le vor conduce

31-07-2015 16:52
1,361

Prim-ministrul Valeriu Streleţ i-a prezentat astăzi pe noii miniștri colectivelor instituțiilor pe care le vor conduce.

 

Șeful Executivului a mers mai întâi la Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, unde l-a prezentat colectivului pe ministrul Mircea Buga. Ulterior, Valeriu Streleț a prezentat-o pe Ruxanda Glavan - noul ministru al Sănătăţii.

 

„Parcurgem o perioadă deloc simplă. Avem o mulţime de provocări şi probleme cărora trebuie să le facem faţă. Onestitatea și responsabilitatea în exercitarea atribuţiilor de serviciu sunt fundamentale pentru a spori încrederea cetățenilor că cei care sunt la cârma statului îşi fac datoria corect”, a subliniat Premierul.

 

Prim-ministrul Valeriu Streleț a mers și la Ministerul Tineretului şi Sportului, unde a prezentat-o pe Loretta Handrabura, iar la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor - pe Iurie Chirinciuc. Tot astăzi, noul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu, a fost prezentat colectivului instituției.

 

De asemenea, a fost prezentat colectivului și noul ministru al Justiţiei, Vladimir Cebotari. „Ministerul are foarte mult de lucru. Atenţia urmează a fi concentrată, pe de o parte, pe recuperarea întârzierilor în domeniul vizat şi, pe de altă parte - să urmăriţi aplicarea legilor care vă revin în responsabilitate la capitolul implementare”, a spus Prim-ministrul Republicii Moldova.

 

Premierul a mers și la Ministerul Educaţiei, care este condus de Corina Fusu. „Administraţi un domeniu de o importanţă deosebită pentru ţara noastră, un lider la capitolul reforme, domeniu care este des invocat drept exemplu şi îşi are rolul său fundamental în dezvoltarea statului. Nu vom renunţa la cursul de reforme care au fost iniţiate”, le-a spus Valeriu Streleţ angajaților acestui minister.

 

Prim-ministrul le-a urat succes noilor miniștri, specificând importanţa domeniilor pe care le conduc şi a asigurat că aceştia vor avea tot sprijinul și susținerea conducerii Guvernului în continuarea reformelor. Totodată, Premierul a mulțumit foștilor miniștri pentru profesionalismul și munca depusă în cadrul Executivului.

 

 

Agenda publică

Aprilie 2024

L M M J V S D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30