Zumbreanu arată către Doron: Nu faceți ca el

Întrebat de presă despre „scurgerea de informații” pe Blogul lui Igor Dodon, șeful Urmăririi Penale de la CNA, Bogdan Zumbreanu a declarat că modul în care a procedat deputatul socialist nu este unul care ajută ancheta, ci din contra o prejudiciază. Or, crede Zumbreanu, cei care dețin informații ar trebui să le ofere CNA pentru investigații nu să le plaseze ca scurgeri.

Totodată Zumbreanu a menționat că Centrul Național Anticorupție investigează documentele publicate de Igor Dodon și acestea făceau parte din dosar.

În cadrul aceluiași briefing, Zumbreanu a mai declarat că Ilan Shor, alături de mai mulți administratori ai firmelor care au scos banii din Bănci , are statut de bănuit în cadrul dosarului „jafului miliardelor”.

Șeful Urmăririi Penale a mai adăugat că după ce va fi finalizat interogatoriul acestor persoane, va putea oferi mai multe detalii despre operațiunea de astăzi.

Amintim că în dimineața zilei, mai multe percheziții au fost desfășurate în cazul BEM, iar ulterior mai multe persoane au fost aduse pentru interogatorii la CNA.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.