Curtea Supremă britanică a decis că o doamnă va trebui să rămână căsătorită cu soţul ei, chiar dacă nu este mulţumită de căsnicie

soc-in-showbiz-o-indragita-cantareata-la-un-pas-de-divort-de-ani-de-zile-stam-impreuna-doar-pentru-copii-266850

Curtea Supremă britanică a decis că o doamnă va trebui să rămână căsătorită cu soţul ei, chiar dacă nu este mulţumită de căsnicie. Astfel, cetățeana Marii Britanii, Tini Owens va trebui să mai aştepte doi ani până va putea divorța.

Tini Owens, în vârstă de 68 de ani, căsătorită de 40 de ani cu Hugh Owens, în vârstă de 80 de ani, a părăsit domiciliul conjugal în 2015 şi a demarat procedurile de divorţ. Ea a explicat judecătorilor Curţii Supreme că mariajul lor a fost „fără dragoste” şi „distrus” din cauza atitudinii soţului ei, scrie agerpres.ro.

Soţul acesteia refuză să divorţeze şi a negat acuzaţiile formulate împotriva sa. Potrivit lui, căsnicia este „distrusă iremediabil” din vina soţiei sale care a avut o aventură şi care „se plictiseşte”.

Cazul a fost trimis în faţa unui judecător pentru probleme de familie şi apoi în apel, iar în cele din urmă Curtea Supremă a decis miercuri: doamna Owens trebuie să rămână căsătorită cu domnul Owens.

În Anglia şi Ţara Galilor sunt posibile mai multe motive de divorţ, cum ar fi adulterul, „atitudinea nerezonabilă” sau un abandon. Dacă cuplul trăieşte separat de mai mult de doi ani, dar este de acord să divorţeze, procedura este posibilă. Pe de altă parte, dacă unul dintre ei refuză, celălalt trebuie să aştepte cinci ani pentru a putea divorţa.

Prin urmare, dna Owens va trebui să mai aştepte doi ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente