16:24:50 20.04.2024
Stiri

FOTO // Pe ecran s-au iubit cu pasiune, în viaţa reală s-au urât!

Monden 29.07.2018 16:03 Vizualizări2767 Autor: Ziarul National
FOTO // Pe ecran s-au iubit cu pasiune, în viaţa reală s-au urât! Sursa: okmagazine.ro


Aceste vedete au cucerit publicul în poveşti pline de pasiune, însă dincolo de platourile de filmare, realitatea e exact pe dos.

Ryan Gosling şi Rachel McAdams

Faimosul cuplu din nemuritorul The Notebook nu e nici pe departe ceea ce părea pe celuloid. Atât de bine arătau împreună şi atât de frumos se iubeau în film. Dar neînţelegerile dintre ei nu au fost doar bârfe. Chiar regizorul filmului, Nick Cassavetes a povestit cum Ryan a venit la el şi i-a cerut să găsească o altă actriţă pentru rolul iubitei lui fiindcă nu se vedea în stare să filmeze scenele cele mai hot cu Rachel. McAdams a aflat totul şi a făcut o criză de nervi pe platouri, urlând la Ryan.

Leonardo DiCaprio şi Claire Danes

Ea avea doar 16 ani când a filmat cu Leo pentru Romeo şi Julieta. Iar el avea 20 de ani. Şi totuşi, lui Claire i s-a părut că Leo era foarte imatur, fiindcă se amuza mereu făcând glume pe seama colegilor şi ticluindu-le farse. Altfel spus, amândoi au fost extrem de încântaţi când s-au încheiat filmările.

Reese Witherspoon şi Vince Vaughn

La filmările din 2007 pentru Four Christmases, cei doi nici că puteau fi mai diferiţi. Ea, genul de actriţă disciplinată, devreme pe platoul de filmare, dornică să facă repetiţii în plus. El, superrelaxat, preferând petrecerile, trezitul târziu şi improvizaţia pe platoul de filmare.

Sharon Stone şi Billy Baldwin

Cei doi au fost parteneri în Silver, pelicula în care Stone fusese cooptată drept cel mai hot star feminin al momentului, după ce jucase în Basic Instinct. Lui Baldwin Sharon nu i se părea deloc sexy. La rândul ei, Sharon nu era deloc încântată de partenerul ei. Iar la una dintre scenele de pasiune dintre ei, Stone l-a muşcat atât de tare de limbă încât Baldwin n-a mai putut vorbi câteva zile.

Nick Nolte şi Julia Roberts

Au alcătuit un cuplu extrem de interesant în pelicula din 1994, I Love Trouble, în care interpretau doi jurnalişti de investigaţii care se îndrăgostesc în câmpul muncii, în timpul unei anchete care le pune viaţa în pericol. În realitate, şi-au cam pus unul altuia nervii în pericol, luptându-se să ascundă lipsa totală de chimie dintre ei. Julia a mărturisit unor prieteni că îl găseşte dezgustător pe Nick. El, pe de altă parte, nu s-a ferit să spună public: „Julia nu e o persoană simpatică. Cu toţii ştim asta”. Într-atât de problematică a fost relaţia lor, încât unele scene le-au filmat separat, totul fiind rezolvat cu multă muncă ulterior, la editare şi montaj.

Meryl Streep şi Dustin Hoffman

În 1979, au fost protagoniştii unuia dintre filmele clasice de top: Kramer contra Kramer. Pe atunci, Meryl tocmai îşi pierduse iubitul, pe John Cazale, şi încerca să treacă peste moartea lui. Iar Dustin, în loc să o susţină, a găsit de cuviinţă să-i spună că are nevoie de lecţii de actorie… pe care i le poate da chiar el. Iar de două ori, pentru a-i provoca, într-adevăr, şoc sau furie, Dustin a făcut nişte gesturi surprinzătoare chiar înainte de a începe filmările: o dată a plesnit-o, a doua oară a aruncat în direcţia ei cu un pahar cu apă…

Marilyn Monroe şi Tony Curtis

Culmea este că cei doi avuseseră o aventură înainte de a filma Some Like It Hot, în 1959. Totuşi, la momentul filmărilor, sentimentele lui Tony se transformaseră total. Actorul ajunsese sătul de aerele lui Marilyn, care întârzia constant la filmări şi venea cu replicile neînvăţate, călcând în picioare nervii şi răbdarea tuturor colegilor, care îşi mâncau timpul filmând duble la infinit. Mai mult, Curtis ar fi declarat la un moment dat că a o săruta pe Marilyn a fost ca şi cum l-ar fi sărutat pe Hitler!

Marlon Brando şi Sophia Loren

Pe când au filmat împreună A Countess From Hong Kong, în 1967, Marlon era unul dintre cei mai mari cuceritori. Lucru care n-a impresionat-o deloc pe diva italiană… Din contră. Îngâmfarea actorului, care se aştepta ca ea să-i pice imediat în braţe, a scos-o din sărite. În autobiografia sa, Sophia a scris că Marlon a pipăit-o ca un mârlan la filmări. „I-am spus: Să nu îndrăzneşti să mai faci asta. Niciodată!”, şi-a amintit Loren. Tot ea a mărturisit că ulterior, Marlon n-a mai atins-o, dar a încercat să-i facă filmările cât mai dificile.

Sursa: okmagazine.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md