/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Susține echipa TV8. Acum puteți dona pe Patreon și Paypal

missing
27 iulie 2018, ora 19:46

În sfârșit, noi am reușit să deschidem contul nostru pe patreon și contul nostru pe paypal. Colegii mei vor arăta care sunt adresele. Din păcate, nu am deschis cont bancar, pentru că trebuie să trecem prin toată procedura din nou, pentru a deschide un cont separat pentru donațiile dvs”, Natalia Morari, moderatoare TV8.

Până la acest moment, pe conturile noastre au fost donate aproape 500 de dolari. Donațiile vin din toate colțurile lumii. Un moldovean, care este student în Danemarca, ne-a trimis un mesaj emoționant. În pofida faptului că este bolnav de cancer, acesta vrea să doneze o parte din banii săi pentru TV8.

M-a impresionat complet un alt mesaj. Nu voi putea da numele acestei persoane. Bună ziua, așteptam să văd informația cu privire la contul bancar pentru donații și sunt uimit de ce am văzut. Eu vreau din tot sufletul să ajut cu ceva”, Natalia Morari, moderatoare TV8.

Totodată, oamenii continuă să aducă bani la oficiul redacției noastre și să ne susțină cu sume de bani, extrem de importante pentru a rezista acestor vremuri complicate.

Astăzi a venit o pensionară din Băcioi, schimbând două microbuze, ca să ne aducă 1000 de lei din partea ei și 250 de lei din partea colegei, unei doamne doctor”, Natalia Morari, moderatoare TV8.

TV8 a fost creat cu un an în urmă, ca o platformă pentru jurnaliștii independenți, care vor să își facă meseria corect și profesionist. Televiziunea este condusă de o asociație obștească, fondată de un grup de jurnaliști.

► Cont PAYPAL: tv8moldova@gmail.com
► Cont PATREON: TV8MOLDOVA

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram