/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ce proiect de lege nu va semna Dodon cu riscul de a fi suspendat

missing
26 iulie 2018, ora 22:47

„Să ştie cetăţenii că Dodon a fost suspendat din funcție pentru că a refuzat să cedeze pământ americanilor pentru construcţia ambasadei”, a scris Dodon.

Acesta mai susține că i-a spus personal ambasadorului SUA că nu acceptă această decizie. „I-am propus să amânăm soluţionarea acestei probleme, revenind la ea după alegeri sau găsind un alt loc pentru edificiu, iar pe acest teren să fie amenajat un parc sau o zonă de odihnă pentru chişinăuieni”, a mai spus Dodon precizând că își dorește relații bune cu SUA.

TV8 amintește că Parlamentul a aprobat transmiterea cu titlu oneros, a terenului Stadionului Republican din municipiul Chişinău, pentru construcția noului sediu al Ambasadei Statelor Unite ale Americii (SUA). Potrivit proiectului, terenul Stadionului Republican din municipiul Chişinău, din str. Tighina 12, are o suprafaţă de 5,1814 hectare și se află în proprietate publică a statului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram