Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru o seară perfectă de vineri

evenimente

Este vineri și este ziua în care uităm de probleme și ne distrăm. Iar pentru ca tu să ai parte de o seară de vineri perfectă, echipa #diez a ales câteva evenimente pe măsură.

#Summer Black Friday! Mega Reduceri la Bestseller!

summer

Dacă ești un cititor înflăcărat, atunci nu trebuie să pierzi mega reducerile de la Bestseller. Prețuri de 50 la sută, iar la 500 dintre ele la 60%. Reducerile vor fi valabile în limita stocului disponibil. Mai multe detalii AICI.

#Proiecții de film ,,Filme peste Nistru”

filme proiectii

,,Filme peste Nistru” vă invită la o seară de proiecții cinematografice în aer liber. Vor fi proiectate 7 filme autohtone realizate pe ambele maluri ale Nistrului, de către 14 tineri îndrăgostiți de cinematografie. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

#Sketching Design Vestimentar

desing

Sketching Design Vestimentar este destinat iubitorilor de Design și frumusețe. În cadrul Workshop-ului vei gândi idei și construi forme într-un continuu proces de autoexprimare și autocunoaștere. O atenție deosebită se acordă conceptului, creativității și elementelor de art terapie. Mai multe detalii AICI.

#Storytelling cu Cristian Lupșa

lupsa

Cristian Lupsa vine la Chișinău să împărtășească experiența și pasiunea sa pentru scriitură, să vorbească despre jurnalismul narativ și viitorul acestuia, despre experiența sa și puterea unui text care poate face cât o mie de știri cotidiene luate împreună. Mai multe detalii citește AICI.

#Desen Animat „Ferdinand”

ferdinand

Cine crede că desenele animate sunt doar pentru copii, greșește. Dacă vrei să ai un sfârșit de săptămână plin de haz, atunci mergi la Ferdinand. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente