/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Un moldovean din Găgăuzia printre câștigătorii cupei intercontinentale la înot prin strâmtoarea Bosfor

26 iulie 2018, ora 10:30

Republica Moldova a fost reprezentată de 28 de înotători – femei și bărbați. Printre aceștia, Ignat Kazmaly din satul Avdarma, care a participat la această competiției pentru a 16-a oară.

Kazmaly a primit premiul pentru un număr record de participări la maraton. De acest premiu s-au învrednicit  doar patru înotători din întreaga lume. Aceștia sunt înotătorul moldovean Ignat Kazmaly, Christy Coventry din Zimbabwe, Nazan Geogen și Levent Aksut din Turcia.

Cel de-al 30 campionat de  înot intercontinental anual din Strâmtoarea Bosfor a avut loc la Istanbul, duminică, 22 iulie. La eveniment au participat 2400 de înotători din 52 de țări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram