/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/SONDAJ/ 81% cred că Moldova merge într-o direcție greșită. Principalele probleme cu care se confruntă moldovenii

missing
25 iulie 2018, ora 18:26

Datele sondajului mai relevă că aproximativ 49 procente dintre respondenți consideră o problemă și prețurile mari. Iar,  33 la sută au spus că cea mai mare problemă este sărăcia.

În opinia a 42 la sută din respondenți, în prezent oamenii trăiesc mai rău, comparativ cu cinci ani în urmă.

Întrebați dacă sunt mulțumiți de viața care o trăiesc, 36 la sută au spus că nu sunt prea mulțumiți, iar 22 procente au declarat că sunt deloc mulțumiți.

La capitolul situația economică, 44 procente de respondenți au comunicat că deloc nu sunt mulțumiți de economia țării. Alți 33 la sută au spus că nu sunt prea mulțumiți de starea financiară a Moldovei.

Totodată peste 81 la sută din respondenți cred că lucrurile în țara noastră merg într-o direcție greșită și doar opt procente din participanți la sondaj opinează că lucrurile în Moldova merg într-o direcție bună.

Cât ține de veniturile obținute, 84 la sută din respondenți declară că pensia nu le ajunge deloc. Totodată, 79 procente cred că  salariul nu este suficient.

În acest context 35 la sută dintre participanți la sondaj au menționat că deloc nu sunt mulțumiți de venitul pe care îl obțin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram