Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Ședința CMC, fără consilieri.…

VIDEO Ședința CMC, fără consilieri. Adrian Culai: „Asta e atitudinea față de problemele Chișinăului”

După circa 25 de minute de la ora la care era preconizată ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC), aceasta a și fost închisă din lipsă de cvorum, pentru că în sală erau prezenți doar 10 consilieri. Fracțiunea PL și PSRM au absentat în totalitate din sală.

„Noi vom convoca biroul permanent al CMC. Vom vedea când putem continua ședința. Sper că ne vom întâlni în curs de o săptămână și regretăm că colegii care au insistat să fim la ora 10.00 în sală, nu s-au prezentat. Asta e realitatea și atitudinea față de problemele Chișinăului și ale oamenilor”, a menționat Adrian Culai, președintele acestei ședințe.

Dacă consilierii nu vor cădea de comun acord cu privire la stabilirea zilei în care va fi continuată ședința, aceasta va fi închisă pe 23 august.

Potrivit Primăria Mea, pe parcursul anului 2017, consilierii au avut 43 de tentative de a se întruni în ședințe, dintre care 30 au fost reușite. Prezența media la cele 30 de ședințe a fost de 80,85%. În total consilierii au stat în ședință peste 100 de ore, încasând pentru aceasta suma de 1,138 milioane de lei.