Recomandări #diez. Evenimente pentru 25 iulie, o zi frumoasă de miercuri

pexels-photo-848277
Foto: Garon Piceli

Timpul de afară ne bucură cu un timp frumos pentru a petrece timpul cu prietenii și familia, echipa #diez îți sugerează câteva idei de evenimente la care ai putea să mergi. Profită de timpul liber și întâlnește-te cu prietenii.

# Tea Tasting

No automatic alt text available.

Rozmarin Café vă invită la o Degustare deosebită de Ceai. Pentru perioada caldă a anului se recomandă de consumat ceaiuri precum „Pu-Erh”, „Lumina-Lunii”, „Oolong Ginseng”. Evenimentul va avea loc la cafeneaua „Rozmarin” cu început la ora 19.30. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Webinar gratuit: Call To Action – cuvintele care vând primele

Image may contain: text

La webinar se va vorbi despre „Ce este CTA și de ce este necesar în orice text de vânzare”, „CTA primar și CTA secundar – reguli de utilizare, „Tehnica FOMO în crearea CTA-ului”, „5 reguli pentru un CTA eficient”, „Exemple de CTA-uri”. Speaker va fi Adriana Arnăut – fondator CreativeAD, trainer Școala de Copywriting. Evenimentul începe la 19.00, mai multe vedeți pe Facebook. 

# JAVA Fundamentals

No automatic alt text available.

Tekwill Academy anunță înscrierile pentru un nou grup Java Funadmentals – cu certificare OCA inclusă. Înrolează-te și tu la unul dintre cele mai solicitate și actuale cursuri din domeniul programării, oferit în parteneriat cu Oracle și Endava. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Web Master – tabără de vară

Image may contain: text

La sigur ai auzit cât de întrebată și profitabilă e profesia de programator. Programatorii au devenit indispensabili în toate ramurile de activitate, deoarece o afacere modernă este bazată în mare parte pe utilizarea computerelor, programelor şi soluțiilor tehnologice inovatoare. De aceea, dacă ai între 13-15 ani, vinp la tabăra de vară ,,Web Maste”, unde cei mai buni mentori te vor învăța cum să creezi un landing page (pagină web), într-un mod captivant cu conținut bazat pe domeniul de interes propriu. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Hotel Transilvania 3

Image may contain: 1 person, cloud, ocean, swimming, sky and text

Hotel Transylvania 3 (2018) îl urmărește pe Dracula în timp ce se află pe o navă de croazieră cu familia sa. Pe navă, Vampirul se îndrăgostește de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing, cu ce se finalizează desenul animat, vedeți la Patria. Mai multe găsiți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente