(video) Ştiai asta? Vezi ce ascunde la interior o roată pe care Tesla o pune pe Model X

Autorii popularului canal What’s Inside?, împreună cu celebrul vlogger Zack Nelson care supune cele mai noi telefoane unor teste extreme de durabilitate, au decis să afle ce ascunde la interior o roată montată pe maşinile Tesla Model X. Şi asta pentru că la un simplă vulcanizare au refuzat să repare una în care a intrat un cui, pe motiv că este mai neobişnuită.

Anvelopa a fost iniţial spartă cu ajutorul unui cuţit de dimensiuni generoase, după care a fost tăiată cu un polizor pentru că s-a dovedit a fi foarte rigidă pe pata de contact. În interior s-a găsit că avea o secţiune acoperită cu o spumă specială care contribuie la reducerea sunetului produs la rulare şi la călătorii mai confortabile pe drumuri cu denivelări.

Pentru a repara anvelopa la o vulcanizare obişnuită, Daniel Markham a aflat de la Tesla că anvelopa trebuie scoasă de pe jantă, apoi trebuie tăiată o bucată de spumă, iar ulterior de reparat cauciucul şi de lipit înapoi bucata de spumă cu clei.

Anvelopa în cauză este de tip all season şi de model Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico (destinate şi pentru ieşiri în off-road uşor). Se afla pe un SUV Tesla Model X cu jante opţionale din aliaj, de 22 de inci, care costă 5.000 de dolari (setul)!

Filmuleţul a fost văzut deja de peste 3.5 milioane de oameni.

Vezi şi: (video) Ştiai asta? Ce se ascunde în interiorul unui scaun premium de pe Mercedes-Benz S-Class

Vezi şi: (video) Ştiai asta? Cum arată Tesla Model 3 acolo unde nu se poate vedea cu ochiul liber

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/