/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Bucătarii și dădacele din grădinițele capitalei vor primi suplimente la salarii

missing
24 iulie 2018, ora 17:34

De supliment vor putea beneficia următorii angajați din grădinițe: dădacă, ajutor de educator, bucătar, bucătar auxiliar, spălător de veselă, bucătar-șef, magazinier, îngrijitor de încăperi, lengereasă, șef de gospodărie și soră medicală. În total, 1 634 de persoane vor avea parte de supliment salarial.

Suplimentele în valoare de peste patru milioane de lei vor fi acoperite din contul alocațiilor prevăzute în bugetul municipal pentru acest an, pentru majorarea normelor de alimentație a copiilor în grădinițe cu trei lei.

Amintim că instituțiile de educație timpurie se confruntă cu deficit de cadre didactice. În prezent, salariul personalului auxiliar din instituțiile preșcolare este de circa 1110 – 1360 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram