Doi locuitori ai capitalei riscă ani de închisoare pentru furtul unui automobil din parcarea unei stații PECO pe traseul Chișinău-Orhei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi locuitori ai capitalei, cu vârstele de 29 și 34 de ani, au fost identificați și reținuți de către oamenii legii pentru furtul unui automobil de model Skoda, lăsat fără supraveghere în parcarea unei stații Peco de pe traseul Chișinău-Orhei. Polițiștii sectorului Rîşcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău au fost alertați în noaptea de 21 iulie curent de către un locuitor al capitalei în vârstă de 30 de ani, proprietar al unității de transport.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului.

Astfel, în rezultatul măsurilor întreprinse făptașii au fost identificați și reținuți. Suspectul în vârstă de 29 de ani anterior a fost judecat pentru infracțiuni de furt și circulație ilegală a substanțelor narcotice. În cadrul audierilor preliminare, indivizii și-au recunoscut vinovăția.

În acest context, aceștia sunt cercetați penal pentru furtul unității de transport. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 5 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...