Ești student la urbanism? Participă la Festivalul „Urban Thinking ” în Brașov și descoperă lucruri noi

124960163

Asociația Profesională a Urbaniștilor din România oferă un număr limitat de locuri cu taxă redusă (90 EUR) studenților urbaniști / urbaniști-peisagiști (absolvenți de anul IV, master anul I, master anul II) la Urban Thinking Festival 2018: Smart Planning for Cultural Heritage.

Este vorba despre un eveniment-premieră, cu participare internațională, ce va avea loc la Brașov în perioada 25 august – 1 septembrie 2018.

Organizatorii planifică să implice în program 30 de tineri profesioniști, 5 experți internaționali, 6 profesioniști în domeniul urbanismului din instituțiile organizatoare (facilitatori), experți locali și alți invitați.

Ce include programul?

#Vizită de studiu timp de o zi într-un oraș românesc cu un fundal cultural semnificativ, facilitată de experți în planificare locală și internațională (26 august).

#Cinci zile de prelegeri și activități de atelier / dezbateri, coordonate în fiecare zi de un alt expert internațional în diferite domenii legate de planificarea patrimoniului cultural: dezvoltarea durabilă (27 august), capitalizarea turistică inovatoare a bunurilor culturale (28 august), patrimoniul cultural și soluții digitale (29 august), regenerare urbană și restaurare arhitecturală (30 august), un pact de guvernare pentru patrimoniul cultural (31 august).

#Fiecare zi lucrătoare va fi urmată de o masă rotundă informală cu expertul internațional invitat și alți experți locali (planificatori, administrație publică, ONG-uri) care vor discuta diverse subiecte legate de problemele patrimoniului cultural – deschise publicului.

#Evenimente artistice, sesiuni informale de dezbateri – seara.

Înscrierea este posibilă până pe 29 iulie, prin înregistrare pe form-ul de pe website-ul APUR.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente