/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Exercițiu de prevenire a unui incendiu. Peste o sută de copii de la o tabără din Bălți, evacuați

21 iulie 2018, ora 11:19

Potrivit scenariului, în tabără de odihnă s-ar fi produs un incendiu, care punea în pericol securitatea celor mici. Copii, însoțiți de angajații taberei, au reușit să se evacueze într-un loc sigur până la venirea pompierilor.

Ajunși la fața locului angajații Detașamentului Căutare-Salvare nr. 2 din mun. Bălți al IGSU au stabilit că doi copii au rămas blocați într-o căsuță cuprinsă de flăcări. În cel mai scurt timp pompierii au efectuat lucrările de căutare și au evacuat persoanele din zona de risc.

În timpul aplicațiilor nimeni nu a avut de suferit. Astfel de instruiri sunt organizate de IGSU în mai multe tabere de odihnă din țară și au drept scop promovarea siguranței în rândul minorilor. Prin activitățile respective salvatorii și pompierii instruiesc responsabilii obiectivelor de agrement pentru copii să reacționeze adecvat într-o situație excepțională cu implicarea minorilor.

Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2018 în urma incendiilor au decedat trei copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram