Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Ilan Șor promite că…

VIDEO Ilan Șor promite că va deschide magazine sociale în locul sediilor PPDA și PAS

Susținătorii partidului Șor, în frunte cu primarul de Orhei și primărița din Jora de Mojloc, Marina Tauber, protestează împotriva PAS și PPDA. Oamenii au pornit într-un marș spre sediul partidului PAS, unde au instalat și o scenă improvizată.

13.21: Ilan Șor promite că va deschide după alegeri un magazin social și în locul sediul PPDA. Susținătorii lui Șor au amplasat o pancartă pe sediul PPDA pe care scrie: „În acest sediu de partid se va deschide magazin social după alegeri”.

13.03:Voi încercați să luați pâinea de la oameni. Nu o să vă permitem. O să vă nimicim”, a spus Ilan Șor.

13.00: Protestatarii au ajuns la sediul PPDA.

12.24: Susținătorii lui Șor se îndreaptă pe ritmurile unui marș către sediul PPDA.

12.22: Protestatarii au lăsat la partidul PAS o pancartă pe care scrie că în sediul PAS va fi deschis un magazin social după alegeri.

12.12: „Vă promitem că vom lupta, așa cum am luptat în Jora de Mijloc, unde doamna Maia Sandu a vrut să fure votul locuitorilor. Acum vrea să fure pensionarii, mamele solitare și mamele cu mai mulți copii. Vrea să distrugă ultima picătură de nădejde a acestor oameni”, a menționat și Marina Tauber.

12.04: „Suntem nevoiți să ne strângem pentru a apăra proiectele pe care le facem pentru oameni. Din păcate acești nemernici încearcă să interzică procesul unic al magazinelor sociale. Acești oameni nu au făcut nimic în viața lor și doar au distrus și s-au ocupat cu corupția. Ei încearcă să ia binele pe care noi îl facem pentru oameni. De ce? Pentru că sunt nemernici. Astăzi, suntem puțini, dar vom fi mai mulți”, a menționat Ilan Șor de pe scena improvizată în fața sediului PAS.

12.01: Oamenii scandează „Jos mâinile de pe magazinele sociale”.

12.00: Protestatarii au ajuns la sediul PAS.

Protestul este organizat la câteva zile după ce Ilan Șor a declarat în cadrul unei conferințe de presă că liderii PPDA și PAS, prin intermediul PLDM, încearcă să discrediteze și să distrugă magazinele sociale.