/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

O parte din averea lui Filat, scoasă la mezat. La câte milioane de lei este evaluată

missing
20 iulie 2018, ora 10:13

Astfel la licitaţie sunt expuse 77 de unităţi de transport: de la automobile la autotractoare, remorci, semănătoare şi stropitoare, evaluate de la un preţ de până la 10.000 de lei la circa un milion de lei.

Se vând și numeroase imobile din comuna Zolotievca, Anenii Noi, comuna Pervomaisc, Căușeni, comuna Solonceni, Rezina etc.

Cel mai de preț imobil este un complex de recepție, curățare, uscare și depozitare a cerealelor de 40 de mii tone (prima etapă de construcție) nefinalizat, aflat în satul Constantinovca, Căușeni, care se vinde la pachet cu o casă de locuit și un lot de 37 de ari. Totul la un preț de aproape 87 milioane de lei.

Totodată sunt expuse la vânzare circa 510 hectare de terenuri agricole în valoare de peste 52 de milioane de lei, amplasate în special în Zolotievca, Anenii Noi, dar și la Rezina, Căușeni, Criuleni și Ștefan Vodă.

Citiți continuarea pe Mold-Street.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram