05:53:09 19.04.2024
Stiri

Câteva lucruri la care bărbații nu se GÂNDESC niciodată atunci când înșală

Știri 17.07.2018 20:01 Vizualizări1412 Autor: Ziarul National
Câteva lucruri la care bărbații nu se GÂNDESC niciodată atunci când înșală sursa: eva.ro


De ce înșală bărbații? Este o întrebare atât de veche, cu atât de multe răspunsuri!

Fiecare bărbat are un motiv diferit pentru care alege să înșele. Poate caută puțină consolare din cauza relației nesatisfăcătoare în care este implicat sau poate că este atât de egoist încât nu poate privi mai departe de propria lui nevoie de plăcere. Sau poate, pur și simplu, este doar o persoană foarte tristă și fără minte, cu o înclinație spre auto-distrugere. În timp ce bărbații celebri și infideli de la Hollywood sunt un clișeu, înșelând cu dădaca sau venind cu ruj pe guler acasă, majoritatea bărbaților au propriile motive pentru care caută sex și afecțiune în afara unei relații deja existente. Unul dintre ele poate fi narcisismul.

Atunci când bărbații înșală, un lucru este cert: nu gândesc dincolo de ei înșiși.

Infidelitatea este o problemă legată de egoism. În timp ce acest act implică două persoane, bărbații nu sunt, de obicei, interesați de nevoile emoționale ale amantelor lor. Ei se concentrează doar pe nevoile lor, iar urmărirea acestor nevoi îi face adesea să ignore impactul pe care îl pot avea acțiunile lor.

Bărbații înșală din motive personale, dar există câteva lucruri pe care nu le iau în considerare atunci când decid să își trădeze partenera:

Păstrarea unui secret este extenuantă

La început, pare foarte distractiv să înșeli. Pe bărbați îi încântă ideea de a face ceva rău sau de a gusta din fructul interzis. Faptul că ascund ceva îi face să se simtă ca niște spioni adevărați. Dar ai văzut vreodată vreun film cu spioni în care agentul respectiv să stea prea mult ascuns în spatele inamicilor? Ei se dau de gol până la urmă, pentru că a duce o viață dublă necesită o cantitate enormă de energie mentală. Da, sexul pe ascuns ar putea fi revigorant la început, dar, în cele din urmă, susținerea constantă a minciunilor, ascunderea mesajelor și trăirea unei vieți duble vor avea un impact substanțial asupra bunăstării lor mentale și fizice.

Contracepția ține numai de încredere

Bărbații nu sunt încântați atunci când trebuie să folosească mijloace de protecție, de aceea se așteaptă ca amanta să folosească anticoncepționale sau să ia pastila de a doua zi. Cel mai grav caz este atunci când inevitabilul se produce și va vrea să scape de o sarcină total neașteptată și nedorită. Ei aruncă răspunderea asupra femeii cu care au o aventură și au o încredere prea mare că ea va face toate aceste lucruri. Acest lucru este ciudat pentru că relația lor este din start formată din minciuni. Dacă bărbații uită să se protejeze sau neglijează acest lucru când înșală, atunci viața lor se poate schimba dramatic.

Suntem cu toții conectați acum

Cu ani în urmă, dacă un bărbat avea o aventură cu o colegă de serviciu, soția sau iubita lui nu avea prea multe șanse să afle de relația lor. Dar acum este foarte ușor să afli de o întâlnire interzisă prin intermediul rețelelor de socializare. Poate un alt coleg îl etichetează pe bărbatul infidel într-o fotografie în care apare puțin prea prietenos față de o altă femeie. Sau poate că amanta și soția lui au prieteni comuni pe Facebook. De asemenea, soția sau iubita celui infidel poate suspecta deja pe cineva și începe să îi urmărească activitatea din mediul virtual. Păstrarea secretului este destul de dificilă în zilele noastre, pentru că social media dezvăluie destul de ușor cele mai incomode lucruri despre oameni.

Într-un final, adevărul iese întotdeauna la iveală

Acest lucru chiar se întâmplă! Chiar dacă reușesc să păstreze secretul chiar și zece ani, în cele din urmă, trișorii sunt întotdeauna prinși. Uneori vor chiar ei să fie prinși, alteori nu. Dar, în 99% din cazuri, adevărul iese la iveală în cele din urmă, cumva cum nu se așteptau.

Infidelitatea nu este doar despre el

Aceasta este cea mai grea lecție pe care un bărbat o poate învăța despre infidelitate. În mod normal, el începe să înșele concentrându-se complet pe el însuși. Persoana întâi singular este foarte des folosită de el în această etapă. Dar, odată ce infidelitatea lui este descoperită, își dă seama rapid că acțiunile lui au un impact major asupra atâtor oameni dincolo de acel „eu”. Partenera lui se simte trădată, rănită și ar putea avea nevoie de ani pentru a mai putea avea încredere în cineva. Dacă cuplul are copii, acesta își dezbină familia și le dă complet viața peste cap, făcându-i să își piardă sentimentul de siguranță dat de unitatea unei familii. Amanta va ajunge să privească relația ca pe ceva greșit și interzis, afectându-i stima de sine din cauza reacției societății la ceva ce odată credea că este interesant. Infidelitatea se termină întotdeauna urât, pentru toată lumea!

Din păcate, bărbații uită sau, pur și simplu, nu pot anticipa concluzia inevitabilă și consecințele acestei acțiuni. Își dau seama, de regulă, atunci când este prea târziu. De asemenea, există numeroase cazuri în care aceștia nu învață nimic din propriile greșeli și continuă să facă la fel și din momentul în care sunt prinși!

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md