ULTIMA ORĂ! 10 persoane, reținute în urma perchezițiilor efectuate de CNA și PA la filialele ÎS Gările şi staţiile auto

17 iulie 2018, ora 11:08

UPDATE 11:08 Până la această oră, 10 persoane au fost reţinute, printre care şefii unor filiale ale ÎS Gările şi staţiile auto din ţară, dar şi dispeceri, controlori şi alţi responsabili de verificarea transportului naţional şi internaţional. Mai mulţi angajaţi urmează să fie escortaţi la sediul CNA pentru audieri suplimentare, după finalizarea percheziţiilor. Operaţiunea continuă.

„CNA şi procurorii anticorupţie desfăşoară acţiuni de urmărire penală în cadrul mai multor dosare, pornite pe fapte de corupţie, comise de către un grup de angajaţi ai Întreprinderii de stat Gările şi Staţiile Auto. Acum, au loc percheziţii în câteva oraşe din ţară, la circa 50 de adrese, inclusiv în Chişinău. Acţiunile ofiţerilor CNA vizează atât şefi ai filialelor teritoriale, cât şi angajaţi de diferite nivele. Cu amănunte, vom reveni la finalul operaţiunii”, a declarat Starinschi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram