06:47:11 25.04.2024
Stiri

Cele mai AMUZANTE întâmplări de la „prima întâlnire”

Știri 16.07.2018 20:04 Vizualizări2398 Autor: Ziarul National
Cele mai AMUZANTE întâmplări de la „prima întâlnire” sursa: unica.ro


Multe am trecut, probabil, prin situații care mai de care mai ciudate, care ne-au făcut să ne rușinăm sau să râdem cu lacrimi. Toate, la o primă întâlnire cu un băiat care ne plăcea foarte tare. Unele am avut noroc și băiatul visurilor noastre nu s-a speriat, în timp ce altele au fost dezamăgite să vadă cum el a fugit mâncând pământul.

Partea frumoasă este că am rămas cu amintiri amuzante pe care le putem povesti la bătrânețe copiilor și nepoților.

Am vorbit cu câteva femei care au fost dispuse să împărtășească cu noi momente care ne fac să râdem cu gura până la urechi.

Cătălina a fost prima care a fost dispusă să își împărtășească poveștile, două la număr.

La doar 22 de ani, a avut parte de două întâlniri, una care a eșuat și alta, despre care spune că a fost „cea mai frumoasă întâlnire din viața ei”.

Tocmai ieșise de la facultate unde studia despre schizofrenie. Fiind foarte pasionată de acest subiect, ea s-a gândit că ar fi interesant să povestească și cu băiatul cu care tocmai ieșise la întâlnire.

„Am început să îi povestesc cu patos despre persoanele care suferă de această boală. La un moment dat țin minte că am zis: «Uite, de exemplu eu pot să sufăr de schizofrenie și tu să nu știi. Acum putem să râdem, să glumim și peste două ore să vin să te înjunghii cu un cuțit»”, își amintește ea.

Nu mai trebuie să precizez că „săracul” băiat a fugit îngrozit după numai 10 minute.

La o altă întâlnire, Cătălina a avut ocazia să iasă în oraș cu un băiat din Scoția, care a venit în România cu un proiect pentru serviciu. Ea a decis să îl ducă la o terasă din București, în toiul nopții. Până să ajungă la terasă au trecut printre mai multe tufișuri.

„Chipul lui era de-a dreptul îngrozit. Când am ajuns la terasă a respirat ușurat. Mi-a spus că a crezut că vreau să îl atac și să îi fur banii, că se aștepta să sară cineva în spatele lui și să îl lovească”, ne-a povestit Cătălina.

Și totuși, a urmat o întâlnire de vis. Îi acordăm credite băiatului că totuși a continuat drumul până la terasă și nu a dat bir cu fugiții pe drum.

Pe de altă parte, Carmen ne-a povestit că și-a dorit o întâlnire mai protocolară din moment ce nu îl cunoștea foarte bine pe domnul în cauză. El a mers să o ia de acasă. Fiind iarnă, iar strada plină de zăpadă, Carmen, probabil puțin emoționată, a alunecat și a căzut în zăpadă.

„Încercam să ne dăm țanțoși și am luat un dâmb de zăpadă. M-am dus pe spate. S-a dus tot protocolul”, a spus amuzată ea.

Pot spune că momentele prin care a trecut Mădălina (25 ani) au fost de-a dreptul amuzante… pentru noi, pentru ea, mai puțin.

„Am ieșit la întâlnire cu un băiat foarte drăguț. După ce am vorbit și râs am vărsat paharul de vin pe el, mai exact pe pantalonii lui. Ne-am uitat unul la altul și nu a zis nimic. I-am dat un șervețel să se usuce”, a amintit Mădă.

Dar să nu credeți că aici s-a încheiat totul.

„Și la cinci minute distanță, de parcă nu ar fi fost suficient, am vărsat sticla de bere pe mine. Atunci el s-a dus și mi-a adus șervețele de la bar”, ne-a povestit ea.

Putem spune că este un băiat drăguț dacă a rămas în continuare la întâlnire.

Și Raluca a avut parte de un moment amuzant când s-a întâlnit pentru prima dată cu un băiat cunoscut pe Tinder.

„Mi-am dat întâlnire cu un tip care nu avea poză de profil pe Tinder. Și nici eu nu aveam pe atunci. I-am zis să facem un blind date, să fie ceva drăguț. El avea bilete la teatru și nu avea cu cine să meargă. Așa că am acceptat. Trebuia doar să ajung la ora respectivă, pe locul respectiv”, a început să ne spună Raluca.

Aventura de abia acum începe.

„Eu, toată emoționată, m-am dus în sală, dar pe alt loc. M-am așezat lângă un băiat deja însurat. Am intrat în vorbă cu el, credeam că e băiatul de pe internet. Dar el părea foarte nedumerit, de ce mă bag în seamă. Într-un final mi-a zis că locul de lângă el era ocupat de soția lui. Atunci mi-am dat seama că m-am așezat pe locul greșit. M-am dus la locul bun, unde se afla un băiat drăguț, cuminte. Am râs, am povestit și asta a fost”, a povestit ea.

Nu, din păcate nu a mai existat o a doua întâlnire. De ce? Ne-a răspuns chiar Raluca: „Cred că s-a supărat că am spus că îmi place actorul de pe scenă”.

Nu criticăm, că doar cui nu îi plac anumiți actori?!

Nici Cristina nu a trecut prin clipe tocmai plăcute (pentru ea) când a mers să se întâlnească cu un băiat foooarte drăguț.

„Eram la prima întâlnire. Eu am ieșit de la școală și am mers în Cișmigiu. Până am ajuns în parc, nu știu cum, am călcat într-un „noroc” urât și foarte mirositor. Toată întâlnirea mi-am petrecut-o întrebându-l ce miroase. Când mi-am dat seama, îmi venea să intru în pământ. Spre final el stătea pe o bancă și eu încercam să scot mizeria din talpa unor adidași foarte, foarte striați”, a spus râzând, ea.

Nu s-au mai văzut. Oare de ce?!

O ultimă mărturisire am reușit să o „smulgem” de la Mirela. Toate păreau să îi meargă foarte prost în ziua respectivă. Și-a pierdut locul de muncă și a avut parte de multe ghinioane. Și de parcă nu era de ajuns, pe trecerea de pietoni a fost lovită de o mașină. Când șoferul a coborât să vadă dacă este bine, s-a îndrăgostit pe loc de ea. Și ce credeți? Au rămas împreună. S-au căsătorit și sunt extrem de fericiți. Asta da primă întâlnire!

Sursa: unica.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md