Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Protest la Brigada de…

VIDEO Protest la Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger”: „Treceți de partea poporului”

Mișcarea națională de rezistență „Acum” a organizat un nou proiect. De această dată, mai mulți oameni s-au adunat în fața Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger”, pentru a le cere polițiștilor să treacă de partea poporului.

„Le cerem să facă uz de prevederile legale, să nu îndeplinească toate ordinele ilegale, să vină de partea cetățenilor, pentru că sunt și ei cetățeni ai Republicii Moldova. Au și ei greutăți și le cunoaștem”, a menționat Inga Grigoriu, vicepreședintele Platformei DA.

Grigoriu a mai precizat că astfel de acțiuni au fost organizate în circa 20 de raioane din țară, unde grupurile de rezistență constituite s-au mobilizat pentru a solicita polițiștilor să refuze executarea ordinelor care sunt ilegale.

„Stimați polițiști, am venit la voi să vă spunem câteva lucruri importante. Nu există nici o deosebire dintre noi și voi. Am fost furați toți împreună, fără nici o diferență. Toți vom achita furtul miliardului din buzunarele noastre. Gândiți-vă cine a adus țara la acest dezmăț”, a declara și Alexandru Slusari, vicepreședinte PPDA.

Deși manifestația a durat aproximativ o oră, nici un reprezentant al Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” nu a ieșit pentru a discuta cu protestatarii.

Mișcarea de Rezistență Națională ACUM s-a creat ca reacție la decizia de invalidare a alegerilor noi ale primarului de Chișinău și are printre lideri fruntași din PAS, PPPDA, PLDM și reprezentanți activi ai societății civile.