Performanță istorică pentru Belgia. A câștigat bronzul la Campionatul de Mondial de Fotbal 2018

bb

Reprezentativa Belgiei a învins, sâmbătă, la Sankt Petersburg, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Angliei, în finala mică a Cupei Mondiale din Rusia. Obține medalie de bronz și Belgia ajunge astfel la cea mai bună performanță a sa la o Cupă Mondială.

În finala mică a Cupei Mondiale, Belgia a deschis scorul în faţa Angliei după doar patru minute. Meunier a finalizat o fază pornită chiar din propriul careu al dracilor roşii. În replică, golgheterul turneului final, Harry Kane, a trimis pe lângă. Apoi, colegul lui Kane de la Tottenham, Alderweireld, a trecut cu puţin pe lângă al doilea gol al belgienilor, înainte de pauză, transmite digi24.ro.

În a doua repriză, acelaşi Alderweireld a scos de pe linia porţii o minge trimisă de un alt coleg de la echipa de club, Eric Dier. Cu mai puţin de zece minute rămase din meci, De Bruyne l-a servit pe Hazard, care a stabilit scorul final, 2-0 pentru Belgia şi naţionala lui Roberto Martinez pleacă acasă cu medaliile de bronz.

Pentru Anglia, eşecul a venit la meciul cu numărul 100 de la turneele majore.

Mijlocaşul Eden Hazard a fost desemnat jucătorul meciului Belgia – Anglia, scor 2-0, finala mică a Cupei Mondiale din Rusia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente