18:18:10 28.03.2024
Stiri

Un fotomodel în scaun cu rotile a născut. Mesajul Andreei Marin

Știri 14.07.2018 14:01 Vizualizări1901 Autor: Ziarul National


Un fotomodel în scaun cu rotile a născut. Mesajul Andreei Marin sursa: dcnews.ro

În urma unui accident care i-a schimbat radical viața, Magda Coman și-a pierdut capacitățile locomotorii, însă nu a lăsat acest lucru să-i pună stop fericirii. Miercuri a devenit mamă pentru a doua oară, anunțul fiind făcut chiar de Andreea Marin.

„Această zi e una specială pentru mine și mai ales pentru Magda: după aproape nouă luni în care ea a avut parte de grija și căldura echipei Spitalului Clinic Sanador, medicul său fiind minunatul doctor Silviu Prună, ea s-a internat pentru a aduce pe lume al doilea copil. Prima naștere a Magdei a fost un fenomen medical, căci pentru o persoană ce trăiește în scaunul cu rotile, o sarcină și nașterea nu sunt deloc ușoare și e nevoie de o atenție mult mai mare și o grijă sporită decât în mod normal. Dar totul poate fi bine când ai oamenii potriviți alături! (...) Nu există nu se poate, iată!”, a scris, miercuri, 11 iulie, Andreea Marin pe Facebook.

Despre prima naștere chiar Magda Coman a povestit, într-un interviu acordat DC News, cum a decurs întreaga experiență. „Experiența mea a fost traumatizantă. Eram o simplă persoană cu dizabilități care se prezenta în sistemul de stat încercând să primească îngrijirile normale pentru o femeie însărcinată. Îmi aduc aminte cu tristețe cum eram umilită la fiecare control și cum îmi spuneau «cine mi-a permis mie să fiu mamă». Am făcut septicemie”, spunea Magda Coman.

Mai multe AICI!

Sursa: dcnews.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md