Mai multe grădinițe din Capitală riscă să fie închise din lipsă de bucătari. Autoritățile apelează la ajutorul părinților

gradinita

Direcția generală educație, tineret și sport a municipiului Chișinău informează părinții despre situația alarmantă din capitală privind lipsa bucătarilor în unele instituțiile de educație timpurie din sectorul Botanica. Direcția apelează la ajutorul părinților să ajute la identificarea bucătarilor pentru grădinițele nr.17, nr.89 și nr.96 din str. N. Zelinski, nr.153 din bd. Dacia, nr.112 din str. C. ș nr.182 de pe bd. Cuza Vodă și nr.60 din str. Tiraspol, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcției, din lipsă de bucătari unele grădinițe riscă să-și suspende activitatea, iar altele să nu poată reveni din vacanță în termenul stabilit. Prin urmare, grădinița nr. 53 din Șoseaua Hâncești, și-a suspendat activitatea forțat din lipsă de bucătar.

Grădinița nr.17 din str. N. Zelinschi, nu-și poate relua activitatea de luni, 16 iulie, din motivul lipsei de personal la bucătărie. Situații similare sunt și la instituțiile preșcolare nr. 100 pe de bd. Moscovei, nr.106 din str. Hristo Botev și nr. 66 din str. Constantin Stamati, 6.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente