/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Costul unui bilet pentru zborul în cosmos. Doritorii de a călători în spațiu vor achita pentru un bilet între 200.000 și 300.000 de dolari

missing
13 iulie 2018, ora 20:30

Compania a făcut public designul vehiculului, compus dintr-o rachetă de lansare și o capsulă de pasageri detașabilă care are șase ferestre de observație, însă a refuzat să ofere detalii despre prețul biletelor.

„Acest vehicul va transporta oameni. Îl vom face pe cât putem de sigur. Îl vom testa. Nu vom apuca pe nici un fel de scurtătură. Așa că vom pune oameni în acest vehicul când vom fi gata și nici o secundă mai devreme”, a comunicat Jeff Bezos, director companie.

Doi angajați ai companiei au declarat recent că aceasta va începe să vândă bilete de la aproximativ 200.000 $ și până la 300.000 $. Aceștia au vorbit,sub protecția anonimatului, deoarece strategia de stabilire a prețurilor este confidențială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram