14:42:09 28.03.2024
Stiri

„Mișcare perversă” // Ce au încercat să facă englezii și nu s-a văzut la televizor

Sport 12.07.2018 17:02 Vizualizări1690 Autor: Ziarul National
„Mișcare perversă” // Ce au încercat să facă englezii și nu s-a văzut la televizor Sursa: digisport.ro


Englezii au încercat să păcălească vigilența arbitrului la meciul cu Croația, din semifinalele Cupei Mondiale. La golul lui Mandzukic, din minutul 109, jucătorii croați au alergat spre propriii fani pentru a sărbători reușita, moment în care jucătorii lui Gareth Southgate au încercat o „mișcare perversă”, așa cum a titrat presa britanică.

Mai exact, aceștia au repus mingea în joc, de la centrul terenului, iar apoi au încercat să marcheze chiar în momentul în care adversarii încă se bucurau. Nici măcar portarul Subasic nu era în poartă. Imaginile nu s-au văzut pe camerele televiziunii, preocupate să surprindă cât mai bine bucuria jucătorilor și a fanilor, însă momentul a fost surprins de un fan tocmai din înaltul tribunei. Cu toate acestea, arbitrul turc Cuneyt Cakir a fost pe fază și a tăiat elanul britanicilor.

Întâmplarea vine după ce tocmai s-a pus în discuție acest aspect la competiția din Rusia, după ce la meciul Portugalia - Spania a fost o situație similară, când toți jucătorii, cu excepția unuia singur, au ieșit din perimetrul terenului pentru a se bucura alături de marcatorul Cristiano Ronaldo. Singurul care a rămas în teren a fost Pepe, care se afla în jumătatea adversă, deliberat, astfel încât adversarii să nu poată relua meciul. Și la meciul Anglia - Tunisia s-a întâmplat o situație similară. Kevin Trippier a fost singurul jucător englez care nu s-a bucurat alături de colegi, după golul lui Kane.

Așadar, pentru ca mingea să poată fi repusă în joc, e nevoie ca toți jucătorii să fie în jumătatea proprie de teren. În același timp, se mai precizează că adversarii (în acest caz e vorba de croați) trebuie să fie la 9,15 metri distanță de mingea repusă în centrul terenului, adică în afara cercului.

GALERIE FOTO

Sursa: digisport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md