Streleț a avut o întrevedere cu reprezentanții PD; Ce au discutat oficialii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Valeriu Streleț, candidatul oficial la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, a avut o întrevedere cu reprezentanții Partidului Democrat.

În cadrul consultărilor, au fost discutate subiecte ce vizează „cooperarea în actul guvernării”, dar și „perspective de reformare a unor sectoare sensibile”.

„Am avut o ședință scurtă, dar foarte pozitivă. Am mulțumit colegilor pentru susținerea pe care au demonstrat-o ieri, când au confirmat în fața președintelui Republicii Moldova că susțin candidatura înaintată de PLDM”, a declarat Streleț.

De partea cealaltă, liderul PD, Marian Lupu, a confirmat că unii miniştri din Guvernul Gaburici îşi vor continua activitatea, evitând însă să spună dacă ministrul în exercițiu al Educației, Maia Sandu, se va regăsi în viitorul guvern.

„Intenţia noastră, a tuturor, este ca acest Cabinet de miniştri să fie unul eficient, să nu admitem greşelile din trecut. Se vor găsi pe lista miniştrilor şi persoane care au mai ocupat anterior funcţii în Guvern”, a declarat Lupu.

Citește și: Streleț și-a anunțat prioritățile; Își dorește ca Maia Sandu să fie în Guvern


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...