Formaţia orheiană se va duela pe teren propriu cu campioana en-titre a Albaniei,Skenderbeu, în turul trei preliminar al Champions League.

Milsami a susţinut antrenamentul oficial pe stadionul Zimbru, şi este pregătită să facă un pas important în vederea calificării în play-off-ul competiţiei,garantându-şi astfel un loc în grupele Europa League.

Nici în această partidă Milsami nu se va putea baza pe căpitanul Romeo Surdu, care continuă să se recupereze după accidentarea suferită în prima manşă cu Ludogoreţ. Se aşteaptă că fostul jucător al Stelei Bucureşti şi al Braşovului va putea evolua în partida retur din Albania.

În afară de Surdu,tehnicianul lui Milsami,Iurie Osipenco, nu se va putea baza pe fundaşul român Cornel Gheţi, dar nici pe Cojocari, eliminat în partida precedentă.

Antrenorul „vulturilor roşii” este încrezător în obţinerea unui rezultat bun în partida din această seară şi a evidenţiat că este foarte important ca Milsami să nu încaseze gol pe teren propriu.

Partida va fi arbitrată de o brigadă din Turcia, care îl va avea la centru pe Huseiyn Gocek.

Prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor dintre Milsami şi Skenderbeu se va disputa astăzi, pe stadionul Zimbru, cu începere de la ora 20:00.

De la ora 19:15, CSKA Moscova deschide balul, împotriva cehilor de la Sparta Praga. 

La ora 20:00, danezii de la Midtjylland evoluează acasă contra ciprioţilor de la APOEL, iar la 20:30, Maccabi Tel Aviv joacă împotriva Viktoriei Plzen.

La ora 21:00 sunt programate două partide: Panathinaikos-Club Brugge, respectiv Fenerbahce-Şahtior Doneţk. Echipa lui Mircea Lucescu şi Alexandru Spiridon evoluează în deplasare, la Istanbul, în faţa singurei echipe mari din metropola turcă pe care nu a pregătit-o Il Luce.

De la ora 21:15, Young Boys Berna dau piept cu AS Monaco, iar după un sfert de oră, de la 21:30, Videoton primeşte vizita campioanei din Belarus, BATE Borisov.

În fine, la ora 22:00, echipa lui Măţel, Dinamo Zagreb, primeşte vizita norvegienilor de la Molde, în meciul care încheie ziua.