03:14:58 20.04.2024
Stiri

Replica TĂIOASĂ pentru Năstase și Maia Sandu din partea lui Chirtoacă: „Un fel de „evoluție” de la țambal... la romanițe. Înlocuirea unui clan cu alte clanuri?”

Politică 10.07.2018 13:40 Vizualizări3041 Autor: Ziarul National
Replica TĂIOASĂ pentru Năstase și Maia Sandu din partea lui Chirtoacă: „Un fel de „evoluție” de la țambal... la romanițe. Înlocuirea unui clan cu alte clanuri?” facebook


Fostul primar general al capitalei, Dorin Chirtoacă, este deranjat de faptul că Maia Sandu și Andrei Năstase insistă că dânsul nu are niciun drept să urce pe scena din Piața Marii Adunării Naționale în cadrul protestelor organizate de opoziție.

După ce, ieri, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, i-a transmis lui Chirtoacă, prin intermediul unei emisiuni televizate, că acum „se luptă cu dictatura”, nu se „testează” gradul de iubire al electoratului pentru liberali, Chirtoacă a ținut să-i dea replică.

„Unirea și punctum! Acesta este răspunsul, în limba română, la ceea ce ați spus în... limba rusă. Chestiunea cu: „mă iubește, nu mă iubește”, este din opera cu fetițe care ghicesc în romanițe. Ați avut nevoie de un pretext - l-ați inventat, destul de copilăresc însă. În dictatură nimeni nu măsoară nimic, toți se unesc și dau jos regimul. Pe mine mă întrebau oamenii din mulțime de ce nu iau cuvântul. Le-am spus că vă opuneți. Nu m-au crezut. Le-ați demonstrat-o”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Acesta i-a mai amintit lui Andrei Năstase că nu avea o problemă să se alieze cu Igor Dodon și Renato Usatîi în 2015: „În 2015, alături de Dodon și Usatii nu era o problema să protestați, punând: „batista pe țambal” cu privire la integrarea europeană?”.

„În plus, în 2017, ați spus: „Nu poate fi impusă sau făcută unirea așa cum s-a întâmplat altă dată”, a continuat Chirtoacă.

„Recent, ați mai spus că despre Unire că este aiureală”:

Acum ați trecut la măsuratul iubirii. Un fel de „evoluție” de la țambal... la romanițe. De ce? Există totuși acest risc de care se vorbește, al înlocuirii unui clan cu alte clanuri?

Să fie clar, Unirea cu România - acesta este obiectivul integrării europene. Reîntregirea neamului românesc va avea loc în secolul XXI! Oricâți bufoni, țopici, pitici, romanițe și țambaluri ne vor stă în cale, tot asta vom face - Unirea! Putem merge pe același drum, cel puțin, până dăm jos dictatură, regimul Plahotniuc - Dodon. Apoi, dacă o să vreți, o să puneți umărul la Unire, dacă nu - nu. Unirea oricum va fi avea loc, iar când acest lucru va fi iminent, va veți declara și voi unioniști, la fel că mulți alții”, a conchis Chirtoacă.

Amintim că Andrei Năstase, dar și Maia Sandu au declarat că Dorin Chirtoacă nu ar trebui să iasă în scenă și să se adreseze oamenilor din PMAN, deoarece ar fi fost parte a acestei guvernări.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md