Ucis cu o lovitură în față. Un bărbat, originar din R.Moldova, a încercat să despartă o bătaie din fața unui bar din Moscova// VIDEO

Un bărbat de 30 de ani, originar din Republica Moldova, a decedat, după ce a încercat să despartă o bătaie din fața unui bar din Moscova. Potrivit Comitetului de Anchetă din capitala rusă, bărbatul a fost ucis cu o singură lovitură în față.

Potrivit Life.ru, Artur Ceban sărbătorea ziua de naștere a unui prieten într-un local din centrul capitalei ruse. În dimineața zilei de 8 iulie, în fața barului s-a iscat o bătaie cu implicarea a circa 20 de persoane.

Bărbatul a încercat să despartă cele două părți, deși soția i-a cerut să nu se implice în conflict. Aceasta a încercat să-l țină de mână, dar bărbatul s-a grăbit să-i despartă pe bătăuși.

Peste puțin timp, el a fost doborât la pământ, iar apoi a fost lovit de un tânăr cu piciorul în față. Acesta și-a pierdut cunoștința. Medicii de la Urgență care au sosit la fața locului au constatat că tânărul a suferit o traumă serioasă în regiunea capului, care a cauzat decesul acestuia.

Comitetul de Anchetă a deschis o anchetă penală în legătură cu moartea bărbatului de 30 de ani. În acest caz, polițiștii ruși au reținut un tânăr de 21 de ani, suspectat că ar fi cel care a dat cu piciorul în victimă.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.