/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Căutările fetei de 18 ani, dispărută acum 12 zile, s-au finalizat fără niciun rezultat

missing
09 iulie 2018, ora 18:18

Peste 150 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne: polițiști, pompieri și carabinieri, inclusiv 20 de persoane civile, au fost implicați în căutarea fetei de 18 ani, care a dispărut, acum 12 zile, de la domiciliul său.

Adolescenta are următoarele indicii: 165 cm înălțime, păr negru lung, ochi căprui. La momentul plecării de acasă fata era încălțată în adidași roșii. Persoanele care dețin informații despre locul aflării fetei sunt rugate să informeze imediat poliția la numărul 112.

Amintim că fata a dispărut la 27 iunie,  ora 09:00, atunci când a ieșit din casă și a plecat într-o direcție necunoscută. Despre dispariția acesteia a anunțat mama ei care, după ce s-a întors acasă de la serviciu, a găsit pe masă notele de la BAC ale tinerei. Una dintre acestea a fost 3 la matematică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram