Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Un tânăr din R.…

VIDEO Un tânăr din R. Moldova, care muncește în străinătate, i-a transmis un mesaj lui Plahotniuc

Un tânăr jurnalist din Republica Moldova, plecat la muncă peste hotare, i-a transmis un mesaj video lui Vlad Plahotniuc, chiar de pe șantierul unde lucrează. Denis îl acuză pe liderul PDM de faptul că din cauza lui a fost nevoit să își părăsească țara ca să își poată câștiga existența.

„Domnule Vlad Plahotniuc, tu nu mă știi și nici nu ai treabă cu mine, tu te răsfeți în lux și treci peste cadavre, iar eu sunt doar un simplu și umil cetățean, care, la fel ca alte sute de mii de moldoveni, a fost nevoit să plece peste hotare și să muncească pe unul din șantierele din Europa. TU M-AI ADUS AICI! Din cauza sărăciei pe care ai creat-o în țară… Pentru că acasă, în Moldova, din vina ta, nu mai aveam cu ce-mi hrăni familia și cu ce-mi plăti facturile… ”, așa și-a început tânărul mesajul pentru Vlad Plahotniuc.

În mesajul său, Denis susține că are studii superioare în domeniul jurnalismului și nu îi face plăcere să lucreze pe un șantier de construcții, însă nu vrea să se plângă. Acesta își arată susținerea pentru protestatarii de la Chișinău, dar și indignarea față de invalidarea alegerilor locale.

După invalidarea alegerilor de la Chișinău, mai mulți moldoveni din diasporă s-au mobilizat și au organizat proteste.

Liderul PDM, dar și premierul, au negat anterior că ar avea vreo legătură cu invalidarea alegerilor.