/VIDEO/ Patru Bărbați, reținuți pentru trafic de doguri. Din grupare face parte și un interpret de rap din Republica Moldova

09 iulie 2018, ora 16:50

Cei patru suspecți au fost monitorizați mai bine de patru luni. Potrivit oamenilor legii, aceștia comercializau droguri de tip hașiș și marijuana. Pentru a da de urmele lor, a fost infiltrat un agent sub acoperire, care a făcut achiziții de control și a procurat droguri de la suspecți. După acest moment, suspecții au fost reținuți.

În urma perchezițiilor, în locuințele suspecților, polițiștii au depistat peste 200 grame de hașiș, un pistol pneumatic, 24 de mii de lei, dar și alte utilaje care ar demonstra implicarea lor în acest caz. Valoarea drogurilor sechestrate se ridică la aproximativ 40 de mii de lei. Toate persoanele au fost reținute pentru 72 de ore. Dacă li se va demonstra vinovăția, aceștia riscă până la 15 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram