Incident la conferința de presă a liderilor opoziției. Susținătorii lui Ilan Șor supărați pe Maia Sandu// VIDEO

Incident la conferința de presă susținută de liderii celor trei formațiuni de opoziție, Andrei Năstase, Maia Sandu și Viorel Cibotaru, care au invitat presa pentru a prezenta rezultatele vizitei la Strasbourg.

Inițial în sala de conferință a încercat să intre un bărbat care a cerut să-i transmită liderului PAS Maiei Sandu niște documente, iar după ce nu a fost lăsat, mai mulți susținători ai liderului Partidului Șor au început a scanda sub ușile sălii „Jos Maia Sandu”.

„Sunt niște oameni care protestează. Sunt supărați cei care îi organizează pe ei și aici probabil vorbim de Partidul Șor. Este evident că atunci când guvernarea de la Chișinău se clatină, cei care sunt susținuți și protejați de către acest regim, își fac griji”, a menționat Maia Sandu.

Iată încă o dovadă a complicității dintre Plahotniuc și Șor”, a adăugat președintele Platformei DA, Andrei Năstase.

După încheierea conferinței, una dintre protestare a declarat presei că cei care s-au adunat în fața sălii de conferințe au vrut să-i transmită cererea de chemare în judecată a lui Ilan Șor față de Maia Sandu.

Ulterior și bărbatul care a încercat să intre în sala de conferințe a spus că a vrut să-i transmită Maiei Sandu documentele în fața presei.

„Avem o lună de zile de când o căutăm pe Maia Sandu ca să îi dăm aceste documente. Are foarte mult timp de când prin conferințe și postări îl atacă pe domnul Ilan Șor”, a spus bărbatul.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.