02:24:49 29.03.2024
Stiri

Transfer FABULOS pentru Ibrahimovic. Era aşteptat la Milan, dar pleacă la o forţă a Europei

Sport 28.07.2015 11:12 Vizualizări1838 Autor: Ziarul National


Transfer FABULOS pentru Ibrahimovic. Era aşteptat la Milan, dar pleacă la o forţă a Europei

Adversarul naționalei noastre în preliminariile Campionatului European din 2016, Zlatan Ibrahimovic, nu va mai continua la PSG din această vară, urmând să plece după Supercupa Franţei, conform unei înţelegeri avute cu patronul echipei.

Deşi era dat ca sigur că va pleca la AC Milan, iată că atacantul suedez, cel care a marcat două goluri în poarta lui Ilie Ciobanu la Chișinău, vine şi spune că este deschis unui transfer la Manchester United, anunţă dailymail.co.uk.

Deşi a avut mai multe neînţelegeri cu Louis Van Gaal, Ibrahimovic spune că este dispus să lucreze din nou cu olandezul, chiar dacă recunoaşte că astfel de întâmplări s-ar putea petrece şi pe viitor.

„În fine, cred că amândoi suntem profesionişti şi vrem să ne facem treaba cât mai bine. Cu oricine am lucrat, nu am avut acest gen de problemă, deoarece în final eu trebuie să îmi fac treaba şi el pe a lui. Cred că ar ieşi multe scântei, dar ăsta e lucru care îmi place”, a spus Ibrahimovic pentru Sports Illustrated.

Louis Van Gaal i-a pus pe gânduri pe fanii lui United după ce a declarat că pe Old Trafford va ajunge un atacant surpriză.

Rămâne de văzut dacă atacantul suedez va ajunge la United sau în cele din urmă va alege Milanul, unde a mai jucat în perioada 2010-2012. Italienii au plătit atunci 24 de milioane de euro să-l transfere de la Barcelona şi l-au vândut după doi ani la PSG pentru 22 de milioane de euro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md