Unde să pleci sâmbătă, 7 iulie în Chișinău. #diez vă recomandă evenimente pe orice plac

Party-Event

E mijloc de vară, e luna iulie, e soare și e vacanță (pentru unii). Cei care îți vor putea face rost de timp liber au la dispoziție câteva evenimente pe care să le viziteze.

#Incredibilii 2 în 3D

Familia favorită de supereroi se reîntoarce în „Incredibles 2″, dar de data aceasta Helen se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet și Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vieții „normale”. Este o tranziție dură pentru toată lumea, făcută mai dificilă de faptul că familia încă nu știe de superputerile emergente ale copilului Jack-Jack. Atunci când un nou personaj răuvoitor urzește un complot genial și periculos, însă Helen nu reușește să salveze lumea, familia lor și Frozone trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună din nou – ceea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când sunt toți „incredibili”. Vor reuși aceștia să formeze o echipă și să salveze împreună lumea?

fdfd

#Concert Rocketele 2018

Concertul Rocketele încununează cele 5 zile de muncă ale participantelor Taberei de Vară Rocketele 2018. Cele 23 de participante cu vârstă cuprinsă între 14 și 18 ani, au format 5 trupe, iar în cadrul concertului veți avea ocazia să le ascultați piesele. Sunteți așteptați cu mare drag sâmbăta la ora 14.00. Intrarea este liberă! Pagina evenimentului aici.

#Atelier de Arte pentru copii

Oferiți copiilor șansa să descopere lumea înconjurătoare și în cunoașterea de sine, prin metode bazate pe explorare și experimentare. Workshop-ul de Arte este o invitație facută copiilor pentru explorarea propriei creativități. Cursul pune la îndemâna lor informațiile, tehnicile și ustensilele necesare pentru ca ei să iși poată materializa ideile în obiecte palpabile .

Acest curs se adresează copiilor cu vârstă cuprinsă între 6 şi 11 ani. Prețul de participare este 200 de lei. Locul desfășurării este ZARD ART (șos. Hâncești 55 bl.6 oficiul 3). Pagina evenimentului aici.

#Degustare de vinuri cu producătorul DOINA VIN

„DOINA VIN” Vă invită la o seara plină de vinuri interesante, seria de degustari tête–à–tête cu producătorul continuă. Sâmbătă, ora 18.00 la Vinoteca de pe str. Puskin 15, veți degusta si vorbi despre gama noua „ARTITUDE” și „Bona Flores”de la DOINA VIN – vinuri noi, albe, rose și roșii.

Vinuri spre degustare:

#1. ARTITUDE Chardonnay 2017

#2. ARTITUDE Chardonnay/ Rkatiteli/ Muscat 2017

#3. ARTITUDE Merlot Rose 2017

#4. ARTITUDE Cabernet Sauvignon Rose 2017

#5. ARTITUDE Cabernet Sauvignon/Feteasca Neagra/ Merlot 2017

#6. BonaFlores Muscat, vin licoros

#7. BonaFlores Traminer, vin licoros

#8. BonaFlores Cabernet Sauvignon, vin licoros

Costul degustarii – 100 lei per persoană. Rezervarea este obligatorie: [email protected], mob: 069055724.

Pagina evenimentului aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente