/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Klaus Iohannis la un pas de a fi suspendat

06 iulie 2018, ora 16:50

„Nu e o noutate, se tot discută de mai bine de o lună dacă vor alege să îl suspende sau nu pe preşedintele Klaus Iohannis. Eu cred că dacă îl vor suspenda pe preşedintele Klaus Iohannis, lucrurile sunt absolut clare pentru anul 2019. Eu îmi doresc să le ia Dumnezeu minţile şi să îl suspende pe Klaus Iohannis şi să terminăm odată pentru totdeauna cu cine va fi preşedinte pentru anul 2019.” declară deputatul opoțizionist de la PNL Ioan Cușpa.

Toţi reprezentanţii partidelor din opoziţie au reacţionat la anunţul premierului Liviu Dragnea, cu privire la o posibilă suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, dar se liniştesc considerând că liderii coaliţie de guvernare nu vor avea curajul să facă acest pas.

Motivul care a dus la apariția acestei inițiative este că,Klaus Iohannis a amânat, în ultima lună, să ia vreo măsură după ce Curtea Constituţională i-a cerut imperativ să o demită din funcţia de procuror şef DNA a Laurei Codruţa Kovesi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram