/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Șoferii a căror geamuri de la mașină a fost sparte în timp ce mergeau pe traseul Chișinău - Leușeni vor primi compensații

missing
06 iulie 2018, ora 11:10

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a convocat o ședință cu responsabilii de la drumuri și le-a cerut explicații pentru lucrările de reparație necalitative, efectuate pe porțiunea de drum Chişinău – Leuşeni, după ce mai mulți șoferi s-au pomenit cu parbrizele și geamurile de la mașini sparte.

„Trebuie să asigurați calitate și durabilitate la construcția și reparația drumurilor naționale. Cer să fie compensate toate cheltuielile și pagubele suportate de șoferii mașinilor care se deplasau pe acea porțiune de drum, iar persoanele care se fac vinovate, să fie penalizate. Neglijența este inadmisibilă”, a punctat Chiril Gaburici.

Ministrul a solicitat sa fie aplicată mustrare și șefului SA „Drumuri Ialoveni”, responsabil de acest tronson de drum, pentru neglijență în serviciu.

Agentul economic responsabil de efectuarea lucrărilor și-a recunoscut vina, argumentând că pietrișul folosit nu corespundea normativelor necesare, iar indicatoarele care i-ar informa pe șoferi despre lucrările de reparație lipseau.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram